VARIMOUNT 350 PTO KOMPRESSORI

www.ptocompressors.com

VARIMOUNT 350 PTO KOMPRESSORI

JOUSTAVASTI LIIKKUVAA ILMANPAINETTA

Applied´s -sarjan myydyin Varimount 350 PTO kompressori on suunniteltu tuottamaan helposti siirrettävää paineilmaa. Varimount voidaan halutessa kiinnittää kätevästi niin traktorin eteen kuin taakse, sijoittelun joustavuus mahdollistaa, että kompressori kulkee kaikkialle kätevästi mukanasi.

Sovellettu MAGNUM Air End (ilmapää)

Mangnum air end:issä on oma vaihdelaatikkonsa, joka on suunniteltu tuottamaan 603 m³/h paineilmaa. Kulumista on ehkäisty liukastetulla pinnalla liikkuvilla epäsymmetrisillä roottorilla, kitkan aiheuttama kuluminen on täten lähestulkoon olematon, eikä kompressori ei menetä tehoaan.

Öljynjäähdyttimen puhallin

Korkeimpien laatuvaatimuksien mukaan suunniteltu Öljynjäähdyttimen puhallin on olennainen osa Varimount 350:tä. Se tuottaa vaaditun jäähdytystehon ja pitää lämpötilan tasaisena mahdollistaen jatkuvan ja turvallisen käytön minimoiden käyttökatkokset.

Patentoitu ohjaustekniikka

Varimount 350 on säänkestävä, jos sinä kestät kestää konekin!

Kompakti koko

Kompressori vie tilaa ainoastaan 1,2 m³ verran ja painaa 1325kg irrotettavalla A-kehyksellä/rungolla varustettu Varimount 350 voidaan helposti asentaa sekä traktorin eteen että taakse.

Helppo huolto

Tuotesuunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käytettävyyteen. Kaikki huollettavat osat sijoittuvat nopeasti avattavan huoltoluukun alle.

Kestävä viimeistely

Sekä alusta että kompressori ovat sinkittyjä ja pulveripinnoitettuja kestämään äärimmäisiä työolosuhteita.

Tuunaa omasi

Tarjolla on useita värejä ja saat halutessasi traktorisi värisen viimeistelyn.

Applied Varimount 350 PTO Lieteletkulevitys

Applied Varimount 350 PTO Asennus

Applied Varimount 350 PTO Kompressori

VARIMOUNT 350 PTO

Pyydä Tarjous

ASIAKKAIDEN INNOITTAMAA TUOTEKEHITTELYÄ

Irlantilaisten asiakkaiden tarpeita kuunnellen Variount 350 on kehitetty helposti liikutettavaksi ja tehokkaaksi. Varimount 350 lähtee tehtaalta valmistajan tuotetuen sekä lupausten kera, se on turvallinen, kestävä ja on todellakin hintansa väärtti.

Toisin kuin monet muut kompressorit dieselmoottoreineen Varimount 350 käyttää traktorin moottoria, näin ollen pakokaasupäästöt vähenevät välittömästi.